Conservamus

konservatiivinen blogi

Vaalit lähestyvät – perhe tapetilla

with one comment

Tänään oli uutisissa maininta siitä, että esimerkiksi sukupuolineutraalin avioliiton hyväksyminen on puolueita jakava tekijä. MTV3:n vaalikonevastauksista päätellen vain kristillisdemokraattisten, perussuomalaisten ja kevyesti myös keskustan ehdokkaiden enemmistö vastustaa uudistusta.

Minua ilahdutti tuloksessa se, että kokoomus sijaitsi keskellä. Eli eivät kaikki kokoomusehdokkaat  sittenkään jaa puoluekokouksen kantaa.

Eipä tämä kysymys tietysti ole ainut tärkeä. Mutta sellainen se on, että ainakin minun valinnanmahdollisuuteni kapenevat. Terve yhteiskunta asettaa vain yhdenlaisen perhemallin suojelukseen. Muut yhteiselämän muodot saavat kyllä olla olemassa, mutta ei niihin tarvitse sen enempää satsata. Perhe on perhe, johon kuuluvat mies, nainen ja lapset; muuten tuetaan yksittäisiä ihmisiä.

Amerikassa oli tehty tutkimus, jossa todettiin, että lapsien hyväksikäyttö ja laiminlyönti oli kodeissa, joissa elivät lasten biologiset vanhemmat avioliitossa, 3-6 kertaa harvinaisempaa kuin missään muussa elinympäristössä. Tutkimuksesta kertoi Tim Finigan blogissaan hyvien kommenttien kera.

Samaan aikaan Ruotsissa on tullut ilmi valtavia hyväksikäyttövyyhtejä niin valtion lastenkodeissa kuin luterilaisen kirkon piirissä. Bitte Assermo ihmettelee aiheellisesti, miksi lehdistö ei hyökkää Ruotsin valtiota tai luterilaista kirkkoa vastaan yhtä suurella innolla kuin katolista kirkkoa vastaan vain vähän aikaisemmin.

En aio rehvastella enkä olla besserwisser. Pyydän vain, että mietittäisiin rauhassa, mikä on tukemisen arvoista ja mikä ei – tai ehkäpä paremmin: mikä tarvitsee tukea ja minkä voi vain antaa olla.

 

Mainokset

Written by broholmare

helmikuu 19, 2011 klo 5:12 pm

Kategoria(t): avioliitto, politiikka

Yksi vastaus

Subscribe to comments with RSS.

  1. I’m sorry but I cannot approve the pingback unless I know what is in the blog post, and since I can’t read Finnish I will have to ask you to translate it for me first, either in English or Swedish. You can contact me through my blog.

    Best Regards
    /Bitte Assarmo

    Bitte Assarmo

    helmikuu 19, 2011 at 5:20 pm


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: